« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete prajituri Retete prajituri - Prajitura cu mere si aluat cu suc de rosii

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Inainte sa ne contactati va rugam sa lecturati GDPR - Politica noastra de confidentialitate AICI.


Retete prajituri - Prajitura cu mere si aluat cu suc de rosii Imprimare Email
Scris de Nicoleta Cantone   

Reteta: Prajitura cu mere si aluat cu suc de rosii

Ingredientele retetei culinare:

=> 10 linguri ulei

=> 10 linguri zahar

=> 10 linguri suc de rosii

=> 1 plic amoniac stins cu otet

=> 500 g faina


Prepararea retetei culinare:

  • Amesteci toate ingredientele si intinzi 4 foi, pe care le coci pe spatele unei tavi cu dimensiunile de 24/19 cm. Pentru umplutura iti trebuie: 6 mere mari, 5-6 linguri de zahar, scortisoara.

  • Pregatesti asa: Cureti merele de coaja si le dai pe razatoare, apoi le pui pe foc, impreuna cu zaharul si scortisoara.

  • Cum asamblezi prajitura: Pui umplutura de mere intre foi si o tai a doua zi.

Notite:
PREGATIRE: 60 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 21:04
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

 
0 #1 Prajitura cu mere 06-10-2010 16:45
Foarte buna prajitura, am incercat si eu si mi-a iesit excelenta, nici prea dulce, nici prea acrisoara :-) Prajitura cu mere
Citat
 

Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi