« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete prajituri Retete prajituri - Inghetata de visine

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete prajituri - Inghetata de visine Imprimare Email
Scris de Adrian Achitei, Bucuresti   

Reteta: Inghetata de visine

Ingredientele retetei culinare:

=> 500 g visine

=> 1 l frisca

=> 400 g zahar pudra

=> 2 plicuri zahar vanilat

Prepararea retetei culinare:

  • Alegi visinele, le speli si le cureti de samburi. Le presari cu zahar si le lasi la rece 10 minute. Bati frisca foarte bine. Frisca naturala o obtii mai greu, dar poti avea ceva asemanator si chiar mai usor de preparat asa: pui 750 ml frisca vegetala si 250 ml smantana dulce si le bati pana se intareste. Scoti visinele de la frigider si le zdrobesti cu blenderul. Le pui intr-o sita si le separi de cojile ramase. Peste frisca pui putin cate putin din piureul de visine si le amesteci cu un tel, foarte incet, pana capata aceeasi consistenta. Dai la congelator pentru 6 ore.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 23:28
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi