« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete peste Retete peste - Gratar de crap cu sos de legume

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete peste - Gratar de crap cu sos de legume Imprimare Email
Scris de Gabi Balaci   

Reteta: Gratar de crap cu sos de legume

Ingredientele retetei culinare:

=> 800 g file de crap

=> 3 morcovi

=> 300 g dovleac

=> 100 g margarina

=> 4 linguri ulei

=> 1 lingura zahar

=> 1 lingurita coriandru

=> 1 lamaie

=> 1 legatura marar

=> sare, piper


Prepararea retetei culinare:

  • Cureti morcovii si dovleacul, le dai pe razatoarea mica si le calesti in margarina topita. Dupa ce s-au inmuiat, adaugi 500 ml apa, zaharul si coriandrul si lasi sa fiarba pe foc mic, 30 de minute. In acest timp speli pestele, il tai bucati pe care le ungi cu uleiul amestecat cu zeama de la 1/2 lamaie, le presari cu sare si piper si le frigi pe gratarul incins.
  • Dupa ce au fiert morcovul si dovleacul, pasezi totul, adaugi zeama de la jumatatea de lamaie ramasa, jumatate de legatura de marar tocat, potrivesti de sare si piper si mai dai sosul obtinut intr-un clocot. Aduci pestele cu garnitura de cartofi copti si sos peste care ai presarat marar tocat.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 19:54
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi