« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete legume Retete legume - Chiftelute din vinete

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Inainte sa ne contactati va rugam sa lecturati GDPR - Politica noastra de confidentialitate AICI.


Retete legume - Chiftelute din vinete Imprimare Email
Scris de Carmen Cristea   

Reteta: Chiftelute din vinete

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 vinete

=> 2-3 felii de franzela

=> 1 lingura cu varf de faina

=> 2-3 catei de usturoi

=> 1 legatura marar

=> 1 ceapa

=> 100 g telemea

=> 1 ou

=> piper, sare

=> ulei

Prepararea retetei culinare:

  • Coci vinetele ca pentru salata, le toci si le amesteci cu painea inmuiata in apa calda si stoarsa. Adaugi apoi ceapa data pe razatoare si calita cu putin ulei, oul, 2 linguri ulei, usturoi tocat, faina, 1/2 lingurita sare, marar tocat, piper si amesteci foarte bine. lei cu lingurita din compozitie, treci chiftelutele prin faina si le prajesti in ulei incins. Le mananci calde, cu telemea rasa deasupra sau cu sos de rosii condimentat.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Vineri, 14 Ianuarie 2011 12:38
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi