« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Mancare cu legume Strudel rapid cu dovleac si nuci

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Inainte sa ne contactati va rugam sa lecturati GDPR - Politica noastra de confidentialitate AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Strudel rapid cu dovleac si nuci
Strudel rapid cu dovleac si nuci

Autor: Cristina Floricel, Alexandria

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - strudel rapid cu dovleac si nuci; dietetica

Ingredientele retetei culinare:

=> 1,5 kg dovleac

=> 150g margarina

=> 1 pachet foi de placinta

=> 4 linguri rase zahar dietetic

=> 1 lingurita rasa scortisoara

=> 1 varf de cutit ghimbir macinat

=> 50g nuci

=> faina pentru planseta

=> 1 lingura ulei pentru tava

 


Prepararea retetei culinare:

          Reteta culinara - Cureti dovleacul de seminte si coaja, il tai in bucati mari si il dai pe razatoare. Calesti dovleacul ras intr-o cratita asezata pe foc mic, amestecand cu o lingura de lemn, pentru a nu se lipi. Cand a scazaut adaugi zaharul, scortisoara si ghimbirul macinat. Lasi pasta de dovleac la racit, timp in care tai nucile in sferturi si pregatesti foile pentru umplut.

          Pui margarina la topit in cuptorul incalzit. Intinzi foile pe planseta presarata cu faina si le grupezi cate 4-5, pentru un rulou de strudel. Ungi fiecare foaie cu margarina topita, le suprapui si asezi in margine pasta de dovleac amestecata cu nuci, apoi rulezi strans. Asezi rulourile in tava unsa cu ulei si le coci la foc mijlociu, timp de 30 de minute, in cuptorul preincalzit.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 30 min
Dificultate:
Normal
Portii:
10 serviri
Cantitate:
2,15 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 20:16:09 +0000
Vizualizata:
1629

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 66 vizitatori online