Imprimare
Ciorba de sfecla si castraveti
Ciorba de sfecla si castraveti

Autor: Pavel Antonia, Baia Mare

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - ciorba de sfecla si castraveti

Ingredientele retetei culinare:

=> 750g sfecla rosie

=> 600g castraveti proaspeti

=> 250g ceapa verde

=> 250g salata verde

=> 2l lapte batut

=> 100g smantana

=> 50g zahar

=> 3 oua

=> 2 legaturi marar 

 


Prepararea retetei culinare:
           Se curata sfecla si se da pe razatoarea mare. Speli ceapa si castravetii, apoi salata, frunza cu frunza. Tai marunt castravetii si ceapa, iar salata, in fasii. Intr-o oala cu 1,5 litri apa fierbinte, pui la fiert legumele, incepand cu sfecla si continuand cu ceapa, castravetii si salata. Separat fierbi ouale tari, apoi le cureti si le tai marunt. Cand legumele sunt aproape fierte, adaugi laptele batut, zaharul si ouale. Lasi sa mai dea in cateva clocote, apoi stingi focul. Repartizezi ciorba in farfurii si presari mararul fin tocat.
Notite:

Aduci la masa portiile alaturi de smantana degresata, pentru ca fiecare sa dreaga ciorba dupa gust.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
peste 11 serviri
Cantitate:
4,2 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 13:52:48 +0000
Vizualizata:
1730

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF