Imprimare
Ciorba de rosii
Ciorba de rosii

Autor: Nicoleta Tudor, Mehedinti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(7Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - ciorba de rosii

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 kg rosii

=> 2 cepe

=> 1 morcov

=> 1 pastarnac

=> 1 legatura patrunjel

=> sare

=> 2 linguri orez

=> ulei

=> 2l apa

 

Prepararea retetei culinare:
            Toci marunt zarzavatul (fara rosii) si il pui la fiert cu orezul. Tai rosii bucatele mici si le calesti in tigaie cu ulei si o lingura de margarina si le adaugi in oala cu zarzavat. Se pune sare dupa gust si mai dai cateva clocote. LA sfarsit adaugi patrunjel verde tocat marunt.
Notite:

Se mananca cu smantana.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
peste 11 serviri
Cantitate:
2,2 kg + 3l apa
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 13:52:18 +0000
Vizualizata:
1937

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF