Imprimare
Conopida conservata
Conopida conservata

Autor: Rodica Elefron, Dambovita

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - conopida conservata

Ingredientele retetei culinare:

=> conopida alba

=> saramura (50g sare la 1l apa rece)

=> apa clocotita


Prepararea retetei culinare:
         Se alege conopida sa fie deasa si fara pete. Se desface in buchetele, se scoate cotorul si coada. Intr-un vas prepari o saramura din sare cu 1l apa rece si tii conopida 45-50 de minute. O scoti din saramura si o fierbi la aburi 10-12 minute, apoi o lasi sa se raceasca si o introduci in borcane cu floarea in sus. O acoperi cu apa clocotita fara sare sis terilizezi borcanele la bai-marie 60 minute. Le lasi la racit in vasul in care au fiert.
Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
1 portie
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 14:13:26 +0000
Vizualizata:
2930

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF