Imprimare
Compot de caise
Compot de caise

Autor: Mirela Stan, Deva

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(7Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - compot de caise

Ingredientele retetei culinare:

=> fructele

=> sirop (1kg de zahar; 1,5l apa)


Prepararea retetei culinare:
          Alegi fructele, sa fie mari, carnoase, tari, si care se desprind usor de pe samburi. Se spala si se taie in doua fara sa le cureti de coaja. Asezi jumatatile in borcane cu partea bombata in sus, adaugi si samburii de caisa. Acoperi fructele cu siropul. Inchizi borcanele si le sterilizezi.
Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
peste 11 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 14:12:00 +0000
Vizualizata:
1967

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF