Imprimare
Compot de prune
Compot de prune

Autor: Ioana Mihalache Eleonora, Craiova

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(4Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - compot de prune

Ingredientele retetei culinare:

=> prune tari, verzi

=> 350g zahar

=> 1l apa


Prepararea retetei culinare:

          Se folosesc prunele tari si verzi la realizarea compotului. Fructele se spala, se scurg si (cu o scobitoare) se inteapa de cateva ori fiecare pruna ca sa nu plesneasca la fiert. Se asaza in borcane si se acopera cu sirop de zahar. Borcanele se inchid si se sterilizeaza 20-30 minute din momentul fierberii.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
peste 11 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 14:13:09 +0000
Vizualizata:
2233

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF