Imprimare
Carnaciori in aluat
Carnaciori in aluat

Autor: Mandra Diana, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(12Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - carnaciori in aluat

Ingredientele retetei culinare:

=> 200g unt

=> 1 ou

=> 2 linguri smantana

=> faina cat cuprinde

=> 500g carnaciori (oltenesti,cabanosi)

=> 1 galbenus

=> cascaval ras

 

Prepararea retetei culinare:

           Amesteci untul cu oul, smantana si putina sare, apoi adaugi faina pana obtii un aluat care nu se lipeste de maini. Il intinzi intr-o foaie si tai patrate. Pe fiecare patrat asezi pe diagonala o bucata de carnacior, rulei si le asezi pe diagonala o bucata de carnacior, rulezi si le asezi in tava. Le ungi cu galbenus, presari cascavalul ras si le dai la cuptor.

Notite:

Daca folosesti carnaciori legati la capete, inteapa-i ca sa nu se crape.

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
10 serviri
Cantitate:
0,8 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 18:42:16 +0000
Vizualizata:
1952

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF