Imprimare
Capsunica
Capsunica

Autor: Silvia Dumitrache, Timisoara

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(4Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - Prajitura capsunica

Ingredientele retetei culinare:

CREMA:

=> 4 linguri faina

=> 4 galbenusuri

=> 5 linguri zahar

=> 300ml lapte

=> 5 plicuri vanilat

=> 1 pachet margarina

=> 600g capsuni

=> 100ml frisca 

BLATUL:

=> 8 oua

=> 8 linguri zahar

=> 8 linguri faina

 

 

 

 

 


Prepararea retetei culinare:

         BLATUL (pandispanul): Pregatesti pandispanul obisnuit din ingredientele de mai sus pe care-l coci si-l imparti in doua.

         CREMA: Amesteci faina cu galbenusurile, laptele, zaharul si vanilia, le fierbi pe foc mic pana se ingroasa si lasi crema obtinuta sa se raceasca. Apoi o amesteci cu margarina frecata spuma.

        ASAMBLAREA: Asezi o parte de blat, apoi 1/2 din crema, 400g capsuni taiate felii, crema ramasa si ultima parte de blat. Imbraci prajitura in frisca si o decorezi cu capsuni.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
6 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 14:48:10 +0000
Vizualizata:
2192

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF