Imprimare
Crap cu legume si ciuperci, la cuptor
Crap cu legume si ciuperci, la cuptor

Autor: Mihai Vasilache, Iasi

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(6Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - crap cu legume si ciuperci, la cuptor

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 crap de 2 kg

=> 200g ciuperci

=> 5 cartofi

=> 2 morcovi

=> 1 lamaie

=> 1 cana vin alb

=> sare si piper

=> ulei 


Prepararea retetei culinare:

          Cureti crapul, il speli, il presari cu sare si-l lasi 1 ora. Cureti cartofii, morcovii si ciupercile felii. Asezi crapul intr-o tava cu ulei, il crestezi si-l impanezi cu felii de lamaie. Pui de jur imprejurul lui legumele si ciupercile, il stropesti cu vin alb, presari sare si piper si-l dai la cuptor pentru 45 de minute, la foc potrivit. Din cand in cand il scoti si-l mai stropesti cu vin alb.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 15 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
aprox 3 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
14 RON
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 20:30:07 +0000
Vizualizata:
2687

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF