Imprimare
Budinca de cafea
Budinca de cafea

Autor: Maria Panait

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(11Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - budinca de cafea

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 oua

=> 150g zahar

=> 200g faina

=> 1 lingurita esenta de vanilie

 => 250ml lapte

=> 250ml cafea concentrata

=> 70g margarina

=> 200g frisca


Prepararea retetei culinare:
           Frecati ouale cu zaharul ( pana se topeste ), adaugati vanilia si, treptat, si faina. dupa ce s-a incorporat faina, puneti laptele si cafeaua fierbinte. Puneti la fiert la foc mic, amestecand incontinuu, ca sa nu se lipeasca, pana se ingroasa. Luati de pe foc, adaugati margarina si lasati 10 minute la racit. Puneti budinca in cupe sau castronase si ornati cu frisca.
Notite:

Se tin 1 ora la rece pana la servire.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
Normal
Portii:
6 serviri
Cantitate:
1.3 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 14:47:50 +0000
Vizualizata:
2050

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF