Imprimare
Dulceata de agrise
Dulceata de agrise

Autor: Mihaela Mircea, Braila

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - dulceata de agrise

Ingredientele retetei culinare:

=> 1kg agrise

=> 1,5 kg zahar

=> 3 pahare apa


Prepararea retetei culinare:
           Se aleg agrise parguite (numai date in copt), se spala, se curata de seminte cu un ac inoxidabil, se pun in castron si se stropesc cu alcool sau vodca, apoi se lasa la frigider. Se pregateste un sirop potrivit de legat si se pun agrisele, dupa ce in prealabil au stat intr-o strecuratoare ca sa li se scurga zeama. Cand dulceata este gata se ia vasul de pe foc, se acopera cu o carpa curata, umezita si bine stoarsa si se lasa pana a doua zi, cand se pune in borcane.
Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
over 2,5 h
Dificultate:
Normal
Portii:
peste 11 serviri
Cantitate:
3,3 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 14:13:49 +0000
Vizualizata:
3155

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF