« Culinare »

Prune

Retete SANATATE Diverse - sanatate Sanatatea parului

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

Sanatatea parului PDF Imprimare Email
Scris de Bucatarul   
Sâmbătă, 09 Mai 2009 20:24

Prul, expus la factorii atmosferici (soare, vnt) ?i chimici (vopsit, permanent, decolorat), necesita o ngrijire speciala, deloc de neglijat. Nici nu b?nuim ct de important este sp?latul prului.

Parul normal:

Este un pr f?r? probleme, cu structura buna, ?ampoanele pentru acest tip de pr au pH neutru, deci se pot folosi zilnic.

Parul gras:

Este lucios ?i cu exces de sebum vizibil nc de a doua zi dup sp?lare. ?ampoanele pentru acest tip de pr elibereaz? pielea capului ?i prul de sebum, ac?ionnd ca o sugativ?.

Parul uscat:

Este lipsit de luciu ?i de str?lucire. ?ampoanele pentru acest tip de pr ac?ioneaz? asupra prului ca o crem? hdratant?, p?trunznd n fir ?i hidratndu-l. Este important s? nu freca?i p?rul cu prosopul dup? sp?lat, ci s?-l tampona?i u?or, deorece p?rul uscat se poate degrada mult mai repede.

Parul fin:

Este m?t?sos, f?r? volum. Pentru acest tip de p?r se folosesc ?ampoane care cur??? delicat, oferind volum ?i rezisten?? de la r?d?cin? pn? la vrf. ?amponarea prului fin trebuie f?cut? prin masarea usoara, pentru a nu deteriora structura parului.

PONTURI:

- Parul ondulat, natural sau permanent, se piaptana numai in tinpul spalatului.

- Balsamurile ?i tratamentele pentru p?rul gras se aplic? numai pe lungimi nu ?i pe pielea capului.

Ultima actualizare în Sâmbătă, 28 Noiembrie 2009 15:11
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

 
-1 #1 diku marina 24-10-2012 17:51
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
Citat
 

Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 311 vizitatori online