« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete romanesti Retete romanesti - Pasca din aluat fraged cu smantana

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete romanesti - Pasca din aluat fraged cu smantana Imprimare Email
Scris de Carmen Griorescu, Suceava   

Reteta: Pasca din aluat fraged cu smantana

Ingredientele retetei culinare:

=> 3 1/2 pahare cu faina

=> 1 pahar untura

=> 1/2 pahar zahar

=> 1/2 pahar smantana

=> 1 lingurita bicarbonat sau praf de copt stins cu otet

 

 

 

Prepararea retetei culinare:

  • 1 kg smantana (daca e subtire, se pune la scurs intr-un tifon, asezat pe un strat de faina de malai), 6 albusuri batute spuma plus galbenusurile, 250 g zahar, 150 g faina, arome, stafide, coaja de portocala. Se pune in cuptor, este gata cand prinde o crusta aurie.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Comments
Comentariu nou Cautare RSS
miriana  - imi place reteta   |89.136.80.xxx |2012-04-13 20:31:27
si mie imi place reteta
miriana  - nu a   |89.136.80.xxx |2012-04-13 20:29:53
bai nu aveti pic de respect mai puneti pascute pe internet
bogdy   |89.137.209.xxx |2010-03-31 13:28:47
si mie imi place tare mult reteta ms !!!!!!!!!!!!! !!!!!!
elena*   |89.137.209.xxx |2010-03-31 13:25:24
:p
irate: :sle ep: )
elena*   |89.137.209.xxx |2010-03-31 13:24:05
imi place tare mult e k
Anonim   |89.45.24.xxx |2010-03-21 07:54:45
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Web:
Titlu:
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(
:sleep::););)):0
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Ultima actualizare în Joi, 13 Ianuarie 2011 23:24
 

Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi