« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete romanesti Retete romanesti - Pasca din aluat fraged cu smantana

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete romanesti - Pasca din aluat fraged cu smantana Imprimare Email
Scris de Carmen Griorescu, Suceava   

Reteta: Pasca din aluat fraged cu smantana

Ingredientele retetei culinare:

=> 3 1/2 pahare cu faina

=> 1 pahar untura

=> 1/2 pahar zahar

=> 1/2 pahar smantana

=> 1 lingurita bicarbonat sau praf de copt stins cu otet

 

 

 

Prepararea retetei culinare:

  • 1 kg smantana (daca e subtire, se pune la scurs intr-un tifon, asezat pe un strat de faina de malai), 6 albusuri batute spuma plus galbenusurile, 250 g zahar, 150 g faina, arome, stafide, coaja de portocala. Se pune in cuptor, este gata cand prinde o crusta aurie.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 13 Ianuarie 2011 23:24
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

 
+1 #6 miriana 14-04-2012 00:31
si mie imi place reteta
Citat
 
 
+1 #5 miriana 14-04-2012 00:29
bai nu aveti pic de respect mai puneti pascute pe internet :sad: :sad: :ooo:
Citat
 
 
+2 #4 bogdy 31-03-2010 17:28
si mie imi place tare mult reteta ms !!!!!!!!!!!!!!! !!!! :idea: :D
Citat
 
 
+2 #3 elena* 31-03-2010 17:25
:D :sad: :sad: :evil: :idea: :love: :-x :no-comments: :ooo: :Pirate: :-?: :sad: :zzz :-) ;-) ;-)) :o
Citat
 
 
-1 #2 elena* 31-03-2010 17:24
:sad: :sad: :zzz imi place tare mult e k
Citat
 
 
0 #1 Guest 21-03-2010 11:54
:D :D :D
Citat
 

Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi