« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete peste

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete culinare

Retete peste

........................................................................................................................................

Retete peste de la autorii site-ulu. Daca esti autor de retete culinare si doresti sa te mandresti cu acestea, te rugam sa te INREGISTREZI / AUTENTIFICI pentru a le adauga in Cartea de bucate.

O alimentatie dietetica presupune, de regula, consumul pestelui slab si a celui moderat gras, cu toate ca in anumite diete se accepta pestele gras si bogat in proteine ( somon, scrumbie de mare, sardea, somon siberian ). Grasimea (untura) de peste se oxideaza usor sub actiunea oxigenului atmosferic, a luminii, a temperaturii inalte.

VEZI SI " MANCARE CU PESTE ( 47 retete ) " DIN COLECTIA BUCATARULUI.

Filtru titlu     Arată # 
Nr. Titlu articol Autor Afişări
1 Retete peste - Musaca de peste cu vinete Victoria Mihnea 1664
2 Retete peste - Peste cu legume si sos de vin Elena Vaduva 1479
3 Retete peste - Chiftelute din peste Victoria Pavel , Chitila 1401
4 Retete peste - Marinata de crap Maria Buruiana, Galati 1792
5 Retete peste - Cartofi cu peste si gogosari la cuptor Bettina Toma, Sibiu 1365
6 Retete peste - Crap cu ciuperci Rodica Niculescu 1395
7 Retete peste - Sufleu de peste Eugenia Stamatoiu, Bucuresti 1356
8 Retete peste - Salau a la polonaise Tamara Ivascu, Bucuresti 1770
9 Retete peste - Chiftelute de peste Maria Madalina Rentea, Bucuresti 1345
10 Retete peste - Crap cu smantana Elena Popa, Sibiu 1450
 
« ÎnceputAnterior1234UrmătorSfârşit »
Pagina 1 din 4

Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi