« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete muraturi Retete muraturi - Muraturi speciale

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete muraturi - Muraturi speciale Imprimare Email
Scris de Maria Suta   

Reteta: Muraturi speciale

Ingredientele retetei culinare:

=> 1/2 kg mere

=> 1/2 kg pere

=> 1/2 kg prune

=> 1 kg struguri (jumatate albi, jumatate negri)

=> o gutuie

=> o conopida

=> 1/2 kg gogonele

=> telina (radacina si frunze)

=> hrean

=> boabe de mustar

Prepararea retetei culinare:

  • Dupa ce se asaza "estetic" in borcan fructele (intregi, iar strugurii ciorchini) si legumele (conopida rupta buchetele), se umplu cu saramura facuta dintr-o lingura de sare grunjoasa la 1 litru de apa.
Notite:
Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 19:16
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi