« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete legume Retete legume - Legume cu cascaval

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete legume - Legume cu cascaval Imprimare Email
Scris de Oltean Daniela Mateas   

Reteta: Legume cu cascaval

Ingredientele retetei culinare:

=> 3 dovlecei

=> 1 vanata

=> 1 ceapa

=> 1 ardei gras

=> nucsoara

=> 2 rosii

=> 100 g cascaval de post

=> 1 lingura faina

=> 2 linguri ulei

=> piper, sare

Prepararea retetei culinare:

  • Cureti un dovlecel, il tai cubulete, le pui la fiert in apa cu sare si apoi le pasezi. Cureti dovleceii ramasi si vanata, le tai felii, tai si ardeiul fasii, toci ceapa si tai rosiile felii. Calesti ceapa in ulei incins, adaugi legumele ramase, amesteci cu grija, le mai lasi pe foc cat sa se mai inmoaie, apoi le rastorni intr-un vas de cuptor. Amesteci piureul de dovlecel cu cascavalul ras, piper, sare si nucsoara compozitia peste legumele din vas si dai totul la cuptor pentru 40 de minte. Las-o un pic sa se raceasca inainte de a portiona.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Vineri, 14 Ianuarie 2011 12:39
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi