« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete ciorba Retete ciorba - Ciorba de fasole pastai - reteta din Tara Zarandului

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete ciorba - Ciorba de fasole pastai - reteta din Tara Zarandului Imprimare Email
Scris de Elena Varga, loc. Brad   

Reteta: Ciorba de fasole pastai - reteta din Tara Zarandului

Ingredientele retetei culinare:

=> 500 g fasole grasa rupta bucati

=> 500 g iaurt

=> 1 ceapa

=> 1 lingura faina

=> 100 slanina afumata

=> patrunjel verde tocat

=> putin ulei

=> sare

Prepararea retetei culinare:

Fierbi fasolea circa 15 minute in 1/2 l apa clocotita. Prajesti ceapa in ulei, adaugi faina, stingi cu zeama in care a fiert fasolea, torni in oala cu legume si se da in cateva clocote. Sarezi si lasi sa se raceasca. Torni deasupra iaurtul batut cu o furculita, in care ai pus patrunjel verde. Inainte de a aduce la masa, prajesti slanina taiata in cuburi, pana devin crocante. Repartizezi in farfurii si torni deasupra ciorba.

Notite:
PRET: 6 LEI - 4 portii
PREGATIRE: 40 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 00:19
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi