« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete carne Retete carne - Pastrama de capra cu smantana condimentata

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete carne - Pastrama de capra cu smantana condimentata Imprimare Email
Scris de Grety Simonica   

Reteta: Pastrama de capra cu smantana condimentata

Ingredientele retetei culinare:

=> pastrama

=> putin ulei

=> 1 lingura bulion

=> apa

=> delikat

=> piper macinat

=> 300ml smantana

=> 2 linguri mustar dulce

=> 2 linguri mujdei de usturoi

=> sare

Prepararea retetei culinare:

Frigi pastrama pe ambele parti intr-o tigaie inalta cu putin ulei. Stingi cu o lingura de bulion subtiat cu apa in care se adauga putin delikat si piper macinat. Acoperi cu apa si fierbi acoperit la foc mic. Pana se patrunde bine, se pregateste smantana: 300ml smantana se amesteca cu 2 linguri mustar dulce, 2 linguri mujdei de usturoi, putina sare si verdeata tocata. Se scoate carnea pe un platou, iar sosul ramas se amesteca incet cu smantana condimentata si se toarna deasupra.

Notite:

Se serveste cu mamaliguta calda.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Comments
Comentariu nou Cautare RSS
Anonim   |79.117.104.xxx |2009-11-10 12:31:30
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Web:
Titlu:
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(
:sleep::););)):0
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:50
 

Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi