« Culinare »

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
icon
Imprimare
Email
Turta de malai
Turta de malai

Autor: Mirela Enache, Calimanesti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - turta de malai; prajitura

Ingredientele retetei culinare:

=> 250g malai

=> 200ml apa

=> 3 linguri faina

=> 6-7 linguri gem de prune

=> sare


Prepararea retetei culinare:
          Pui malaiul intr-un vas, ii faci o adancitura in mijloc, torni apa fierbinte si amesteci cu facaletul sau cu lingura de lemn pana obtii o compozitie ca aceea de mamaliga. Adaugi sare dupa gust si faina si amesteci. Intinzi compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si o coci la foc potrivit. Cand este aproape gata intinzi gemul si dai totul la cuptor pana prinde o crusta.
Notite:

- Pregatire: 15 min

- Coacere: 30 min 

Fara gem, turta este foarte buna cu ciorba de fasole sau ca fasole batuta.

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
6 serviri
Cantitate:
0,6 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
3 RON
Ultima actualizare:
Vi 12 iun 2009 22:41:22 +0200
Vizualizata:
2025

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 317 vizitatori online