« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Naturiste Dureri spondiloza - Macerat de hrean

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Dureri spondiloza - Macerat de hrean
Dureri spondiloza - Macerat de hrean

Autor: Marilena Ionica, Ludesti, Jud. Dambovita

Voturi: Nu a fost votata

Descriere:

Reteta culinara - Macerat de hrean

Ingredientele retetei culinare:

=> radacini de hrean

=> tuica sau alcool etilic


Prepararea retetei culinare:

           Reteta culinara - Pentru a-l obtine, procedezi astfel: speli bine radacinile de hrean si le intr-o sticla de culoare inchisa, fara sa le cureti. Torni peste ele tuica foarte tare sau alcool etilic, astupi sticla cu un dop si le lasi la macerat timp de 12 zile, intr-un loc intunecos, agitand din cand in cand sticla.

Notite:

"Spondiloza este o boala des intalnita, care ajunsa in faza cronica provoaca dureri ingrozitoare."

"Pentru ciocurile formate pe coloana, in zona cervicala si pentru vertebrele tasate din zona lombara, fac anual fizioterapie, combinata cu gimnastica medicala si masaj."

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
1 portie
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 01:20:45 +0100
Vizualizata:
864

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 196 vizitatori online