« Culinare »

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Scordolea de peste
Scordolea de peste

Autor: Muntean Eleonora, Orsova

Voturi: Nu a fost votata

Descriere:

Reteta culinara - Scordolea de peste

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 kg cartofi

=> 100ml ulei

=> sare

=> otet

=> 1kg peste (somn, crap, stiuca etc)

=> masline

=> verdeata

=> usturoi pisat


Prepararea retetei culinare:

           Fierbi cartofii in coaja in apa cu sare. Ii cureti fierbinti si ii dai prin masina de tocat. Amesteci bine piureul cu uleiul, sare, otet dupa gust si usturoi pisat. Se poate subtia cu putin lapte. Iei bucata de peste sarat si il pui la fiert (se poate fierbe si cu cartofii).

          Asezi in platou astfel: Primul strat sa fie de piure, al doilea de bucati de peste, al treilea de piure si tot asa. Ultimul sa fie de cartofi. Se orneaza cu masline si verdeata.

Notite:

Pestele il pui la sarat cu o zi inainte.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
10 serviri
Cantitate:
3,4 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:51:01 +0100
Vizualizata:
717

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 138 vizitatori online