Imprimare
Piept de pui in crusta de miere
Piept de pui in crusta de miere

Autor: Patric Elena, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - piept de pui in crusta de miere

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 piepti de pui

=> 1 lingura miere

=> cate 1/2 lingurita cimbru

=> maghiran si rozmarin

=> 1lingura ulei

=> sare


Prepararea retetei culinare:

           Cureti pieptul de pui de pielita si il dezosezi. Il speli si il asezi intr-o tava unsa cu ulei, apoi ii ungi cu miere si ii presari cu condimente si sare dupa recomandarea medicului. Torni in tava 150ml apa. Introduci pieptul de pasare in cuptor, la foc mijlociu, pentru 40 de minute. Din 10 in 10 minute scoti tava si stropesti carnea cu sosul format, iar daca mai este nevoie, completezi cu apa.

Notite:

Portionezi friptura si o consumi calda, cu garnitura preferata, alaturi de muraturi sau salata.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 18:13:28 +0200
Vizualizata:
1430

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF