Imprimare
Aripi de curcan in aspic
Aripi de curcan in aspic

Autor: Ileana Tandar, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(4Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - aripi de curcan in aspic

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 aripi de curcan

=> 1 morcov

=> 1 telina

=> 1 radacina de patrunjel

=> 1 lingurita seminte de chimen 

=> 1 lamaie

=> 1 legatura patrunjel verde

=> sare


Prepararea retetei culinare:

           Cureti radacinoasele. Speli aripile de curcan si legumele si le fierbi impreuna cu chimenul, la foc mic, in 3l apa usor sarata, indepartand spuma care se formeaza la inceput. Cand carnea se desprinde usor de pe oase, iar zeama a scazut la jumatate, probezi intr-o lingura daca se incheaga lichidul. Daca nu se intareste, fie fierbi in continuare zeama, fie adaugi 1-2 plicuri gelatina, in prealabil inmuiata.

            Strecori supa, o sarezi dupa indicatia medicului si o amesteci cu zeama de lamaie. Cureti carnea de oase si pielite. Repartizezi in castroanele carnea si zeama. Daca doresti, decorezi portiile cu morcov si rondele de ou fiert. Dai aspicul la frigider pentru 3 ore. Introduci recipientele in apa calda si rastorni aspicul pe farfurie. Il decorezi cu frunze de patrunjel si il consumi cu hrean.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
over 2,5 h
Dificultate:
Normal
Portii:
8 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 19:41:47 +0100
Vizualizata:
2807

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF