Imprimare
Salata Ancuta
Salata Ancuta

Autor: Cringasi Elena, Bacau

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - salata Ancuta

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 salata verde

=> 100g conopida

=> 100g ciuperci

=> 1 ardei rosu

=> 1 morcov

=> 15 nuci

=> 2 linguri ulei de masline

=> 2 linguri otet balsamic

=> sare

 

Prepararea retetei culinare:

            Se sparg nucile, le cureti si le tai miezul in jumatati sau sferturi. Prepari un sos din ulei, otet balsamic si sare dupa indicatia medicului. Desfaci conopida in buchetele cat mai mici. Cureti ciupercile, ardeiul si morcovul si le speli bine. Tai ardeiul in fasii, ciupercile in felii subtiri, iar morcovul il razi mare. Speli salata frunza cu frunza si o rupi in bucati mari. Pui intr-o salatiera toate ingredientele. Le stropesti cu sos, acoperi vasul cu un capac si amesteci salata prin rasturnari repetate.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:18:43 +0100
Vizualizata:
1628

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF