Imprimare
Macrou cu cartofi natur
Macrou cu cartofi natur

Autor: Petrov Alina Maria, Constanta

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Retata culinara - macrou cu cartofi natur

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 bucati (500g) macrou

=> 4 cartofi mari

=> 50ml ulei de masline

=> 1 lamaie

=> 1 legatura patrunjel

=> sare de mare


Prepararea retetei culinare:

           Tai capul, coada si aripioarele inotatoare ale pestelui. Ii indepartezi maruntaiele si il speli foarte bine in interior, cat si la exterior. Pui pestele intr-o tava unsa cu 1 lingura ulei, il stropesti cu zeama de la o jumatate de lamaie si cu uleiul ramas. Introduci tava in cuptorul cald si coci pestele timp de 35-40 de minute. Ai grija sa-l stropesti periodic cu zeama care se formeaza in tava si cu putina apa, pentru ca pestele sa nu se usuce.

           In timp ce pestele este la cuptor, speli cartofii si ii fierbi in coaja, timp de 15 minute. Ii scurgi, iar cand s-au mai racit, ii cureti de coaja si ii tai in jumatati. Pui cartofii in tava cu peste, in utlimele 10 minute de coacere si ii stropesti cu putin sos. Presari pestele si cartofii cu sare, daca iti permite regimul alimentar recomandat de medic. Scoti pestele si cartofii pe un platou si presari patrunjelul tocat fin. Decorezi preparatul cu rondele din lamaia ramasa.

Notite:

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h
Dificultate:
Normal
Portii:
6 serviri
Cantitate:
1,2 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:38:38 +0100
Vizualizata:
2111

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF