Imprimare
Pilaf de hrisca
Pilaf de hrisca

Autor: Crangai Elene, Orsova

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - pilaf de hrisca

Ingredientele retetei culinare:

=> 200g hrisca

=> 25g unt

=> sare de mare


Prepararea retetei culinare:

           Se alege hrisca, se spala si se pune la fiert in 600ml apa, la foc mic. Dupa aproximativ 15 minute, iei vasul de pe foc. Adaugi felioare de unt, sare de mare dupa gust si in functie de recomandarile medicului. Amesteci usor, acoperi cratita cu un capac si lasi hrisca sa se umfle inca 10-15 minute.

Notite:

Consumi pilaful ca atare, in zilele de post sau ca garnitura la orice alt preparat.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
Normal
Portii:
3 serviri
Cantitate:
0,8 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 19:38:15 +0100
Vizualizata:
2851

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF