Imprimare
Boli ginecologice - Coada-soricelului
Boli ginecologice - Coada-soricelului

Autor: Magdalena Petrov, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - coada soricelului

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 maini flori uscate coada-soricelului

=> bitter suedez


Prepararea retetei culinare:


          Pui florile de coada-soricelului intr-o sita, pe care o asezi deasupra unei oale in care fierbe apa si acopera strecuratoarea. Dupa ce plantele s-au inmuiat, pune-le fierbinti intr-un saculet de panza si aplica-le pe locul bolnav. Infasoara-te cu un fular, ca sa retine caldura. Mentine cataplasma 2 ore dimineata, 2 ore dupa-amiaza si toata noaptea.

           La pranza pune-ti timp de 4 ore o compresa cu bitter suedez. Pana la disparitia nodului, dar si dupa aceea, mananca dietetic. Evita consumul de mezeluri, slanina, afumaturi, in general alimente grase, prajeli, zahar alb, ciocolata, excesul de sare, produse cu conservanti sau coloranti chimici, bauturile racoritoare carbogazoase, alcoolul si fumatul.


Notite:

Tratare naturista.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
1 portie
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 00:32:05 +0100
Vizualizata:
1801

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF