Imprimare
Friptura de vitel cu masline si ciuperci
Friptura de vitel cu masline si ciuperci

Autor: Iordache Daniela, Deva

Voturi: Nu a fost votata

Descriere:

Reteta culinara - friptura de vitel cu masline si ciuperci

Ingredientele retetei culinare:

=> 1kg carne de vitel

=> 3 linguri ulei

=> 1 kg ciuperci

=> 250g masline dietetice

=> 1 capatana de usturoi

=> 250ml suc de rosii

=> busuioc

=> sare 


Prepararea retetei culinare:

            Speli carnea si o tai in felii. O inabusi in ulei si putina apa. Din cand in cand torni cate putina apa fierbinte, astfel incat carnea sa fie mereu acoperita de sos. Dupa aproximativ 50 de minute, pregatesti celelalte ingrediente. Cureti, speli si tai in felii ciupercile, apoi le oparesti si le scurgi. Cureti si tai in felioare usturoiul. Crestezi maslinele si le oparesti. Verifici daca a fiert carnea, apoi adaugi ciupercile, maslinele si sucul de rosii. Le fierbi impreuna timp de 10 minute. La sfarsit sarezi mancarea dupa indicatiile medicului si, daca afectiunile de care suferi iti permit, adaugi putin busuioc.

Notite:

Cantitate mica de glucide intr-o prtie.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h
Dificultate:
Normal
Portii:
10 serviri
Cantitate:
2,7 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 18:11:38 +0200
Vizualizata:
1397

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF