Imprimare
Boftec cu conopida
Boftec cu conopida

Autor: Cristina Iordache, Deva

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - biftec cu conopida

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg carne de vita

=> 2-3 oua

=> 1 conopida nu prea mare

=> 200g branza de vaci

=> 70g smantana

=> sare si piper


Prepararea retetei culinare:

           Se toaca carnea cu masina, se amesteca cu doua oua, sare si piper. Asezi intr-un vas termorezistent (uns in prealabil cu ulei) carnea facuta rotunjoare ca mingile. De jur-imprejur vei pune buchetele de conopida spalata si putin sarata. Deasupra se toarna branza de vaci amestecata cu smantana si alte 1-2 oua. Daca ai, poti pune si cascaval ras. Se da la cuptor pentru 30-45 de minute.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
1,7 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 19:42:03 +0100
Vizualizata:
1463

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF