Imprimare
Sos brun cu busuioc
Sos brun cu busuioc

Autor: Mircea Alisie, Brasov

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(5Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - sos brun cu busuioc

Ingredientele retetei culinare:

=> 10 ml ulei

=> 20g pasta de bulion

=> ustuoi

=> busuioc

=> zahar

=> sare


Prepararea retetei culinare:

         Se dilueaza pasta de bulion cu apa calduta si se adauga apoi uleiul, usturoiul taiat marunt, zaharul si sare dupa gust. Il pui la fiert si lasi sa dea in doua-trei clocote. La urma adaugi praf de busuioc uscat si dat prin sita.

Notite:

Il servesti la rasol din carne de vita sau peste, preparate din vanat, omleta sau peste carnati.

Da o aroma deospebita pastelor fainoase la care se adauga cascaval ras.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
1 portie
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:42:41 +0100
Vizualizata:
1452

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF