Imprimare
Sos de rosii
Sos de rosii

Autor: Muntean Cristina, Deva

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - sos de rosii

Ingredientele retetei culinare:

=> 100g rosii

=> 5 g unt sau margarina

=> frunza de telina

=> sare

=> zaharina


Prepararea retetei culinare:

           Speli rosiile si le tai bucati apoi le pui la fiert impreuna cu sarea si frunza de telina spalata si tocata. Adaugi untul sau margarina. Dupa ce se ingroasa sosul il treci prin sita si adaugi o pastila de zaharina dizolvata in putina branza si oua.

Notite:

La preparatele din carne se inlocuieste untul cu ulei.

Sosul are 5g glucide.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
1 portie
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:45:22 +0100
Vizualizata:
1422

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF