Imprimare
Sos de zahar ars
Sos de zahar ars

Autor: Patric Elena, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - sos de zahar ars

Ingredientele retetei culinare:

=> 25g zahar

=> 5g faina

=> 100ml lapte


Prepararea retetei culinare:

          Arzi zaharul avand grija sa nu iasa prea inchis la culoare. Dupa ce s-a topit il vei stinge cu putina apa fierbinte. Faina o dizolvi in apa rece, o amesteci cu siropul de zahar ars si torni laptele fiert. Amesteci mereu pana se ingroasa. Cand este gata il iei de pe foc si-l amesteci pana se raceste.

Notite:

Sosul se asorteaza cu mancarea de mazare, sote de morcovi si cu mancaruri din fructe.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
1 portie
Cantitate:
130 g
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:46:00 +0100
Vizualizata:
1361

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF