Imprimare
Salata de dovlecei
Salata de dovlecei

Autor: Giorgiana Cristescu, Orsova

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - salata de dovlecei

Ingredientele retetei culinare:

=> 2-3 dovlecei tineri

=> 1-2 fire de usturoi

=> marar taiat fin

=> sare si piper dupa gust

=> ulei pentru prajit


Prepararea retetei culinare:

          Cureti dovleceii de coaja, ii tai rondele de circa 3-4 cm grosime. Ii prajesti intr-o tigaie, in ulei incins, pe ambele parti si ii scoti intr-un castron. Presari sare si piper, marar si usturoi taiat fin, ultimul strat fiind de marar si usturoi. Separat faci o solutie de otet potrivit de acra si o torni peste dovlecei.

Notite:

Dai castronul la rece.

Se consuma si ca mancara.

Se decoreaza cu felii de rosii.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:24:30 +0100
Vizualizata:
1234

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF