Imprimare
Sos de visine
Sos de visine

Autor: Mirela Rapota, Timisoara

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - sos de visine

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 linguri faina + apa pentru rantas

=> ulei

=> 1 farfurie adanca plina cu visine

=> 3 linguri zahar


Prepararea retetei culinare:

           Se face rantasul (4 linguri faina diluata in apa) care este putin prajit in ulei. Lasi pe foc pana incepe sa se ingroase, amestecand mereu sa nu se prinda. Adaugi peste faina farfuria de visine fara samburi si 3 linguri de zahar. Se amesteca in continuare pana se ingroasa si se omogenizeaza compozitia.

Notite:

Se serveste impreuna cu cartofi piure ca garnitura la fipturi.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
1 portie
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:45:47 +0100
Vizualizata:
1572

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF