Imprimare
Friptura pe disc
Friptura pe disc

Autor: Cristina Oprea, Deva

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - friptura pe disc

Ingredientele retetei culinare:

=> carne de pui (in functie de numaruld e portii dorite)

=> sare si piper pentru uns discul

=> slanina si ulei


Prepararea retetei culinare:

            Speli bine carnea de pui, o portionezi si o condimentezi cu sare si piper dupa gust. Dupa ce s-a incins discul il ungi cu putina slanina sau ulei si apoi pui carnea la prajit. Dupa ce s-a rumenit carnea, prajesti pe disc o portie de cartofi, oua, felii de dovlecei, chiftele si tot ce se poate asorta.

Notite:

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
1 portie
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 17:12:09 +0100
Vizualizata:
3616

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF