Imprimare
Ceapa pane in sos de ciuperci
Ceapa pane in sos de ciuperci

Autor: Bucatarul 2

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - ceapa pane in sos de ciuperci; de Post

Ingredientele retetei culinare:

=> 8 cepe uscate potrivite

=> 500g ciuperci proaspete

=> 4 catei de usturoi

=> 2 legaturi ceapa verde

=> 1 legatura marar

=> 100g faina

=> 250ml ulei

=> sare si piper dupa gust


Prepararea retetei culinare:

           Reteta culinara - Curata ceapa, spal-o si tai-o in felii de circa 5 mm grosime, apoi presar-o cu sare si piper. Desfa faina in 100ml apa, astfel incat sa obtii un amestec de consistenta unei smantani groase. Da feliile de ceapa prin pasta de faina si prajeste-le in uleiul incins, pana ce se rumenesc bine pe ambele parti, apoi scoate-le 20 de minute in 50 ml ulei. Adauga usturoiul tocat marunt, impreuna cu mararul, pune rondele de ceapa in sos, potriveste de sare si piper si mai lasa sa dea in cateva clocote. 

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
1,3 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:12:06 +0200
Vizualizata:
1282

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF