Imprimare
Budinca de conopida
Budinca de conopida

Autor: Ramona Scarlet, Timisoara

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - budinca de conopida

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 conopida

=> sare

=> 80g unt

=> 50g faina

=> 250ml lapte

=> 2 galbenusuri

=> cascaval ras

=> 50g sunca

=> 200 ml smantana

 

Prepararea retetei culinare:

           Fierbi conopida in apa cu sare si o racesti. Prepari sosul alb din unt, faina, lapte, la care adaugi galbenusurile si putin cascaval ras. Ungi o forma, pui conopida desfacuta, o amesteci cu sunca tocata, torni deasupra sosul alb si pui la cuptor o jumatate de ora. Cand e gata o presari cu cascaval si o servesti cu smantana.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
3 serviri
Cantitate:
0,7 kg + conopica
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 20:09:13 +0100
Vizualizata:
1486

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF