Imprimare
Sos cu branza de vaci
Sos cu branza de vaci

Autor: Minciuc Magdalena, Ploiesti

Voturi: Nu a fost votata

Descriere:

Reteta culinara - sos cu branza de vaci

Ingredientele retetei culinare:

=> 250g branza de vaci

=> 2 rosii decojite tocate cubulete

=> 2 crengute tarhon tocat

=> 1 legatura patrunjel tocat fin

=> 3 codite ceapa verde

=> 3-4 frunzulite de menta

=> zeama de la 1/2 lamaie

=> sare

=> piper

=> 3 linguri smantana


Prepararea retetei culinare:

           Se amesteca branza cu verdeturile tocate, sarea si piperul, lamaia, delikat si 3 linguri smantana. La urma adaugi rosiile.

Notite:

Servesti cu rasol de peste, pasare, oua fierte.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
2 serviri
Cantitate:
0,5 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 23:43:12 +0200
Vizualizata:
1154

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF