Imprimare
Cotlet de miel la tava
Cotlet de miel la tava

Autor: Mirela Cazanoz, Braila

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - Cotlet de miel la tava - Paste

Ingredientele retetei culinare:

=> 1kg cotlet de miel ( bucata intreaga )

=> 200ml ulei

=> 300ml supa de legume din cub

=> 3 fire de rozmarin

=> 1 lamaie

=> 1 lingura sos de soia

=> 2 linguri condimente pentru carne

=> 2 legaturi usturoi verde

=> sare si piper

 


Prepararea retetei culinare:

            Curata bucata de cotlet de pielita, spal-o si scurge-o bine de apa. Taie pe langa fiecare coasta a cotletului astfel incat acestea sa ramana in afara, curatate de carne. Leaga cotletul cu ata alimentara, pe langa fiecare coasta si strange bine.

            Pune-o intr-o tava mai mare, stropest-o cu zeama stoarsa de lamaie, cu sosul de soia si toarna peste ea uleiul si supa de legume din cub. Presar-o apoi cu condimente pentru carne, cu piper si ceva mai multa sare decat in mod normal si pune tava in cuptorul incins. Coace cotletul la foc iute in primele 15-20 de minute, apoi redu la jumatate flacara cuptorului si mai lasa la cuptor inca 60 de minute, pana ce se patrunde bine si se rumeneste frumos. Serveste cotletul taiat in felii, pe urmele facute de ata cu care ai legat carnea.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 15 min
Dificultate:
Normal
Portii:
6 serviri
Cantitate:
1.5 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 19:46:00 +0100
Vizualizata:
1586

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF