Imprimare
Sos ca si Unchiul Ben
Sos ca si Unchiul Ben

Autor: Purcel Ionela, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(5Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - sos tip Unchiul Ben

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 kg gogosari rosii

=> 6 linguri zahar

=> 200ml otet

=> 400ml apa

=> 2-3 linguri mustar

=> 200g bulion

=> 350 ml ulei

=> 1 lingura sare

=> piper

=> foi de dafin


Prepararea retetei culinare:

          Se pun la fiert ingredientele exceptand gogosarii. Can clocotesc, se scufunda gogosarii taiati fideluta si se fierb circa 10 minute ( ca sa se inmoaie precum gogosarii de pus la otet ). Se scot cu o spumiera, se pun intr-un vas si se acopera pana se termina de oparit toti gogosarii. Se pun in borcanele pregatite, se toarna zeama deasupra, se capseaza si se lasa acoperite cu paturi pana a doua zi.

Notite:

Se serveste peste friptura la gratar, peste macaroane sau peste sandvisuri cu cascaval.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
peste 11 serviri
Cantitate:
3,25 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:42:59 +0100
Vizualizata:
1882

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF