Imprimare
Anemie, avitominoze - Tratament cu polen
Anemie, avitominoze - Tratament cu polen

Autor: Nicoleta Ambrosit, Rm. Valcea

Voturi: Nu a fost votata

Descriere:

Reteta culinara - tratament cu polen; avitaminoze, anemie etc

Ingredientele retetei culinare:

=> 3 lingurite cu polen

=> 1 ligurita cu miere


Prepararea retetei culinare:

         Se ia o lingurita dimienata pe stomacul gol cu jumatate de ora inainte de masa. A doua lingurita o luati cu jumatate de ora inainte de pranz iar a teia inainte de ora 18:00 pentru ca polenul poate provoca insomnii. Mestecati pana devine o pasta si granulele sunt dizolvate.

Notite:

Pentru pesroanele anemice sau cu avitominoze puternice, cura se asociaza cu ceai de catina (2 cani pe zi - de preferat dimineata, decoct 3 minute din 250 ml apa si o lingurita planta) neindulcit.

Pentru cresterea imunitatii beti 250 ml ceai de Trei frati patati (infuzie din 250 ml apa si o lingurita de planta). Beti cate o inghititura la fiecare sfert de ora.

Orice cura de ceaiuri se face timp de 10 zile, dupa care urmeaza 10 zile pauza cel putin de 3 ori.

Ceaiurile se beau neindulcite si neametecate iar intre 2 ceaiuri se face o pauza de 1/2 h.

Cura se face timp de 30 de zile.

Daca nu-l suportati simplu se poate lua cu miere.

Cura se poate repeta la 90 de zile.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
3 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 00:25:18 +0100
Vizualizata:
2285

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF