Imprimare
Chec
Chec

Autor: Emilia Gutau, Brasov

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - chec

Ingredientele retetei culinare:

=> 5 oua

=> o cana 1/4 cu zahar

=> 1 paharel plastic cu ulei

=> 1 cana si 1/2 cu faina

=> 10-15 nuci

=> 1/2 pachet praf de copt
stins cu zeama de lamaie sau otet

=> coaja rasa de lamaie

=> zahar vanilat

=> margarina

=> 1-2 linguri cacao 

Prepararea retetei culinare:

          Se bat ouale intregi, se adauga treptat zaharul pana devine ca o crema, se adauga la fel uleiul, apoi faina in ploaie, aromele, praful de copt, mai adauga si 1-2 linguri nuca de cocos. O parte din aceasta compozitie se toarna intr-o tava pentru chec unsa cu margarina, tapetata cu faina. In cealalta parte se adauga (se amesteca) cu 1-2 linguri de cacao, se toarna peste prima, iar cu o furculita se amesteca in diferite sensuri. Deasupra se pune miez de nuca taiat in bucatele (10-15 nuci).

Notite:

Din aceeasi compozitie mai fac prajitura cu caise, zarzane, prune, visine sau cu mere

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
peste 11 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 16:48:16 +0200
Vizualizata:
1473

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF