Imprimare
Pasta de ficat
Pasta de ficat

Autor: Mihaela Elena Nedelculici, Sibiu

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - pasta de ficat

Ingredientele retetei culinare:

=> o bucata ficat (porc, pasare, vita)

=> ceapa

=> putin ulei

=> piper

=> sare

=> putina margarina sau unt


Prepararea retetei culinare:

          O bucata ficat care se taie feliute subtiri. Ceapa (dupa gust) se prajeste in putin ulei si se adauga ficatul doar piperat. Se mai prajeste putin si se ia de pe foc. Dupa ce s-a racit se da prin mixer si la final se sareaza. Daca doriti puteti adauga si putina margarina sau putin unt.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:53:04 +0100
Vizualizata:
1442

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF