Imprimare
Painisoare cu busuioc
Painisoare cu busuioc

Autor: Panfilache Ionela, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - painisoare cu busuioc

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 cana lapte

=> 1 cana tarate

=> 1 cana faina grau

=> 1 ou

=> 3 linguri ulei

=> 1 lingura miere

=> 1 lingura busuioc

=> 1 plic praf de copt

=> 1/2 lingura apa minerala sau sifon

=> o lingura de sare


Prepararea retetei culinare:

           Taratele se inmoaie in lapte timp de 5 minute, apoi se adauga mierea, uleiul, busuiocul, amestecandu-se bine apoi sifonul si oul. Faina amestecata cu praful de copt si sarea se incorporeaza la compozitia de mai sus. Se fac painite mici, rotunde, care se coc aproximativ 25 de minute. Se consuma la micul dejun, cu lapte, sau la diferite feluri de mancare cu carne.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
5 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:56:49 +0100
Vizualizata:
1786

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF