Imprimare
Sos englezesc
Sos englezesc

Autor: Adriana Dragomir, Brasov

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - sos englezesc

Ingredientele retetei culinare:

=> 3kg morcovi

=> 1 kg ceapa

=> 30 ardei grasi

=> 4 teline mari

=> 5kg rosii


Prepararea retetei culinare:

          Spalati zarzavaturile si dati morcovii impreuna cu telina pe razatoarea mica, dupa care le puneti intr-o cratita cu apa cat sa le acopere si o lingurita de sare. Separat, fierbeti (tot in apa putina) ceapa si ardeiul. Pasati foarte bine morcovii si telina, adaugati sucul de rosii, combinati totul cu piureul de ceapa si de ardei si fierbeti la foc mic, amestecand 15-20 minute. Dupa gust, adaugati sare, zahar, piper. Puneti sosul in sticle fierbinti, inchideti-le ermetic si pastrati-le la loc aerisit.

Notite:

Peste iarna folositi sosul la fripturi si rasoluri sau beti dupa masa cate un paharel. 

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
over 2,5 h
Dificultate:
Simplu
Portii:
peste 11 serviri
Cantitate:
aprox 11 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:46:12 +0100
Vizualizata:
1586

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF