Imprimare
Mamaliga - Balmus
Mamaliga - Balmus

Autor: Pron Emilia, Sibiu

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - Balmus - mamaliga Sibiu

Ingredientele retetei culinare:

=> 2l lapte

=> 400g cas de oaie

=> 600g malai

=> 200g unt

=> sare


Prepararea retetei culinare:

          Puneti laptele la fiert cu sare. Cand laptele fierbe, adauga malaiul si fa o mamaliga ceva mai moale. Las-o sa fiarba 15-20 de minute si mesteca in ea sa nu se prinda de vas. Cand este gata aduaga casul, taiat in bucati si untul si amestecati bine pana cand se incorporeaza bine. Cu cutitul de mamaliga "pupoiati" bine balmosul si rasturnati-l pe un platou sau un fund de lemn mai mare.

Notite:

Serviti-l cald cu iaurt sau lapte gros.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
8 serviri
Cantitate:
3,2 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 19:35:57 +0100
Vizualizata:
1803

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF